Vi har erfaringen og den tekniske know-how. 
Og en krøllet hjerne med fantasi til lidt af hvert.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Responsive design

Responsive design er det nye "buzz ord" blandt webudviklere. Responsive design er kort fortalt, at hjemmesiden automatisk tilpasser form og indhold til enheden der vises på. Det betyder at hjemmesiden fra starten er designet til både desktop, bærbar, tablet og mobil, og at dit indhold altid ser godt ud. 

Responsive design er med andre ord, forudsætningen for en optimal brugeroplevelse, og dermed konvertering af din trafik, men i fremtiden også fundamentet for dine placeringer i Google på de mobile søgninger. Her har Google meldt klart ud; er din hjemmeside ikke mobilvenlig, vil du ikke ranke. 

Google og responsive design?

Google vil snart opdatere deres søgemaskine, der får den konsekvens, at hjemmesider der fungerer dårligt på de mobile enheder, i fremtiden vil ranke dårligere, eller måske slet ikke blive vist i søgeresultaterne til de mobile brugere. Der er flere løsningsmodeller for at imødekomme Google, og sikre dine placeringer. Responsive design er klart den tilgang vi anbefaler for et website anno 2013 i forhold til både Google og brugerne.

Responsive design er omkostningseffektivt!

I forhold til tidligere hvor man i højere grad byggede selvstændige hjemmesider til mobil, og desktop, så er det både væsentligt billigere, mere effektivt og fremtidssikret at tænke "responsive" fra starten. Har du en eksisterende hjemmeside, så kan vi kode det om, så det fungerer som et responsive website. 

Vi er 100 meter mester i responsive design

Vi leverer som udgangspunkt alle hjemmesider og webshops med responsive design. 

Den professionelle hjemmeside

At få lavet en ny hjemmeside kan være en både stor og krævende opgave.

Der skal projektstyres, og alt skal gå op i en højere enhed: visuel identitet, design, brugeroplevelse, "most wanted response", søgemaskineoptimering, markedsføring og backup.

Her kan den professionelle partner spare dig for meget og guide dig sikkert igennem, og sikre en velfungerende hjemmeside.

Søger du en underleverandør ?

Vi leverer de tekniske løsninger til flere danske reklame- og webbureauer. Vi leverer altid kvalitetskode uden overraskelser, til fast pris.

Vi arbejder gerne i dit navn (white label).

Start med en kort snak

Daniel Duvald

Skriv eller ring til
Daniel Duvald på:

Mail: dd@d-form.dk
Telefon: 70 70 15 01

Og se om vi kan hjælpe hinanden til større vækst.

Få svar eller et tilbud

Få et gratis og uforpligtende tilbud på en opgave, eller svar på et spørgsmål. Vi svarer ofte inden for et par timer.

Kontakt os

Vores kunder er både store og små, og de er alle fantastiske!

Start med at blive ringet op

Invalid Input
Invalid Input