Vi har erfaringen og den tekniske know-how. 
Og en krøllet hjerne med fantasi til lidt af hvert.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Joomla hjemmeside

Vi kunne snakke i dagevis om hvor godt Joomla er, om hvorfor vi har anvendt det som vores primære platform siden 2005, og selv bruger det på vores hjemmeside. Og vi kan faktisk ikke lade være, for Joomla er så godt. Så hæng på, og lyt til hvorfor vi mener du bør vælge Joomla, og gerne os som din leverandør.

Joomla anvendes international og er anerkendt som et af verdens bedste CMS, der samtidig gør det let for dig som bruger at vedligeholde indholdet på din hjemmeside. Det giver økonomiske besparelser, og effektiviserer tiden fra planlægning til handling.

Vi har set og prøvet meget gennem mange års erfaring med webudvikling. Vi er derfor ikke i tvivl når vi anbefaler Joomla som det CMS, hvor du får mest for pengene. Det er nemlig gratis. Du betaler kun for vores ekspertviden og tiden vi bruger på at udvikle din hjemmeside.

Vi kan levere alt fra små firmaprofiler (visitkort) til store portal- og ehandelsløsninger på Joomla CMS.

Joomla er open source, hvilket stiller dig frit, da du ikke er bundet op til en bestemt leverandør. Vi håber naturligvis du bliver så tilfreds, at du ønsker at bruge os igen i fremtiden.

Vi er eksperter i Joomla

Vi har arbejdet med Joomla siden det kom frem i 2005. Joomla er ubetinget været den platform vi har vores spidskompetence i, og som vi ynder at anbefale. Og det er ikke uden grund, for Joomla gør det godt og begrænser ikke den kreative frihed. Hvis vi sammenligner med en værktøjskasse, så er joomla et komplet og velassorteret professionelt værksted. Med over 10.000 udvidelser er Joomla klar til både små og ganske store opgaver.

Har du brug for funktioner der ikke bliver dækket af det meget store antal udvidelser, så kan vi også tilbyde på specialbyggede udvidelser til Joomla.

Joomla er let at bruge

De fleste vil med en ganske kort introduktion, kunne vedligeholde de mest almindelige funktioner på hjemmesiden. Vi giver altid en grundig introduktion til Joomla's administration, hvis der er behov for det, og tilbyder ligeledes videoguides uden ekstra beregning.

Open source betyder frihed og 0 licens

Joomla er open source, dvs. kildekoden er gratis og frit tilgængelig. For dig som kunde betyder det frihed til at vælge leverandør, lavere omkostninger, og et system der vedligeholdes og udvikles af tusindvis, verden over.

Joomla er samtidig et system der har været til i over 8 år, og er her ganske sikkert også om 5 år. Vi mener at en open source løsning som Joomla, giver det bedste fundament at bygge en fremtidssikret løsning på.

Vi bruger selv Joomla

Den bedste anbefaling af et produkt er vel når man selv bruger det. Vi ikke bare bruger det, vi er vilde med det. Ganske enkelt. 

Stadig ikke overbevist? Se videoen der kort forklarer Joomla i tal

Joomla anvendes bl.a. af

eBay UN Barnes & NobleGE Orange Ikea Pizza HutMcDonalds
 
 

Se flere flere virksomheder der anvender Joomla!

Tusindvis af offentlige myndigheder bruger Joomla!

Den professionelle hjemmeside

At få lavet en ny hjemmeside kan være en både stor og krævende opgave.

Der skal projektstyres, og alt skal gå op i en højere enhed: visuel identitet, design, brugeroplevelse, "most wanted response", søgemaskineoptimering, markedsføring og backup.

Her kan den professionelle partner spare dig for meget og guide dig sikkert igennem, og sikre en velfungerende hjemmeside.

Søger du en underleverandør ?

Vi leverer de tekniske løsninger til flere danske reklame- og webbureauer. Vi leverer altid kvalitetskode uden overraskelser, til fast pris.

Vi arbejder gerne i dit navn (white label).

Start med en kort snak

Daniel Duvald

Skriv eller ring til
Daniel Duvald på:

Mail: dd@d-form.dk
Telefon: 70 70 15 01

Og se om vi kan hjælpe hinanden til større vækst.

Få svar eller et tilbud

Få et gratis og uforpligtende tilbud på en opgave, eller svar på et spørgsmål. Vi svarer ofte inden for et par timer.

Kontakt os

Vores kunder er både store og små, og de er alle fantastiske!

Start med at blive ringet op

Invalid Input
Invalid Input