Vi har erfaringen og den tekniske know-how. 
Og en krøllet hjerne med fantasi til lidt af hvert.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Joomla webshop

Joomla er et stærkt CMS, og er i stand til at levere e-commerce løsninger af høj kvalitet. I modsætning til rene e-handelssystemer, så får du med Joomla mulighed for en kreativ frihed som ingen andre systemer kan matche, og muligheder for at kombinere en webshop / hjemmeside med ca. 10.000 udvidelser.

En Joomla webshop har sin styrke i, netop, at være meget mere end en webshop, og er derfor det oplagte valg hvis man vil mere end blot sælge produkter online. 

Handel på nettet

I Danmark har vi for alvor fået gang i e-handlen. I 2012 foretog vi næsten 90 mio. handler på nettet til en samlet værdi af næsten 55 mia. kr. I forhold til 2011 er det en stigning på godt 19%. Og det er ikke kun i danske webshops vi handler ved. Handel på nettet er med andre ord rigtig stort, og flere brancher sælger primært over nettet. 

Fordelen ved nethandel, den digitale forretning, er dels lave driftsomkostninger, og de mangle værktøjer, der kan vise hvor kunderne falder fra. En korrekt implementeret Google Analytics med mål-sporing er et af disse værktøjer der kan spore adfæren på din webshop, hvilket er grundlaget for en øget konvertering og brugeroplevelse. 

Et forhindringsløb

Fra en kunde besøger webshoppen, til han eller hun har gennemført et køb, er der en række forhindringer de skal igennem. Det er eks. at kunne lægge varen i indkøbskurven, checke ud, og betale. Vi arbejder målrettet for at minimere alle forhindringer, lave tydelige call-to-action elementer og skabe den mest optimale købsoplevelse, så kunderne bliver ved med at komme igen.

Nedenstående to videoer illustrerer på en humoristisk måde de forhindringer der er, og viser tydeligt hvad man ikke bør gøre.

 

Den professionelle webshop

At få lavet en ny webshop kan være en både stor og krævende opgave.

Der skal projektstyres, og alt skal gå op i en højere enhed: den visuelle identitet, design, brugeroplevelse og købsoptimering, søgemaskineoptimering, markedsføring, økonomistyring og backup.

Her kan den professionelle partner spare dig for meget og guide dig sikkert igennem, og sikre en velfungerende salgsplatform.

Søger du en underleverandør ?

Vi leverer de tekniske løsninger til flere danske reklame- og webbureauer. Vi leverer altid kvalitetskode uden overraskelser, til fast pris.

Vi arbejder gerne i dit navn (white label).

Start med en kort snak

Daniel Duvald

Skriv eller ring til
Daniel Duvald på:

Mail: dd@d-form.dk
Telefon: 70 70 15 01

Og se om vi kan hjælpe hinanden til større vækst.

Få svar eller et tilbud

Få et gratis og uforpligtende tilbud på en opgave, eller svar på et spørgsmål. Vi svarer ofte inden for et par timer.

Kontakt os

Vores kunder er både store og små, og de er alle fantastiske!

Start med at blive ringet op

Invalid Input
Invalid Input